John Pawson, Annie Bell
Living and Eating
Izdevniecība: Ebury Press, 2004
Iesaka: Uldis Lukševics
Ļoti garšīga grāmata. Gan tāpēc, ka labs fotogrāfa darbs un ka darbība norisinās John Pawson virtuvē, gan arī tāpēc, ka tā ir pavārgrāmata. Skaisti ēst — tā ir māksla. Un to visu vēl tā ar izjūtu pagatavot ir stipri jāsaņemas. Man pietika ar pirmo, visvienkāršāko recepti.
garšīgi
diez kas tajās bļodiņās?
jauno bietīšu zupa?
melleņu lējiens, plombīrs un peppermint?
uztaisi otro recepti…
izklausās labi
gribētos palasīt arī piem. "K.F.Šinkel’s ēd".
Ah tad patērētāju sabiedrības vēderkultu sludinam?
pieļauju, ka tur tiek piedāvāts askētisks ēdiens. Tik vien kā saujiņā savietojams.
mghm, askētisks piedāvajums vēderdievam
garšīgi
diez kas tajās bļodiņās?
jauno bietīšu zupa?
melleņu lējiens, plombīrs un peppermint?
uztaisi otro recepti…
izklausās labi
gribētos palasīt arī piem. "K.F.Šinkel’s ēd".
Izmanto jauno fīču un uztaisi sev sejiņu. Nospied uz sava vārda pogas blakus logout pogai un parādīsies iespēja piešķirt sev seju.