150 gadu jubilejas salidojums

Rīgas Tehniskās universitātes Arhitektūras fakultāte, būdama 1869. gadā Rīgas Politehnikumā atvērtās Arhitektūras nodaļas darba turpinātāja, aicina uz arhitektu salidojumu, lai atzīmētu 150 gadus, kopš Latvijā var iegūt augstāko izglītību arhitektūrā.

Jubilejas pasākumu ciklā iekļautas vairākas izstādes, diskusijas, konference, arhitektu salidojums un citi notikumi. Svētku kulminācija ir  18. oktobrī RTU Arhitektūras fakultātē Ķīpsalā. Pasākums sākas plkst. 18.00 ar grāmatas “Arhitektūras izglītībai Latvijā 150” atvēršanu, bet vakars turpinās kā lielais arhitektu salidojums.

Salidojuma dalībnieki varēs sveikt savus studiju biedrus un Alma Mater, izmantojot «Brīvo mikrofonu», kuratoru vadībā iepazīties ar abām jubilejas izstādēm, doties ekskursijā pa fakultātes ēku, arhitektu folkloras krātuvē dalīties atmiņās par spilgtiem studiju laika notikumiem, piedalīties labdarības izsolē un klauzūrā pie profesora Krastiņa, griezties jestrās dejās DJ Toma Grēviņa sarūpētas mūzikas pavadījumā, iemūžināt svētku mirkļus foto salonā. Viesus cienāsim ar spēcinošu zupu. Darbosies bārs, kurā varēs iegādāties dažādus spirdzinošus dzērienus. Plkst. 21 salidojuma dalībniekus gaida muzikāls pārsteigums un svētku kūka.

Vairāk — RTU mājaslapā

Pirms tam — 17. oktobrī no plkst. 9.00 RTU Arhitektūras fakultātē, Ķīpsalas ielā 6, 115. auditorijā sāksies RTU 60. starptautiskās zinātniskās konferences sekcija «Arhitektūra un pilsētplānošana». Tajā ar referātiem uzstāsies RTU AF pētnieki un doktoranti, kā arī viesi no Igaunijas, Lietuvas, Meksikas, Serbijas un Vācijas.

Konferences programma

 

Dalīties ar ierakstu:

0 0 Balsis
Raksta vērtējums
Abonēt
Paziņot par
guest
2 Komentāri
vecākie
jaunākie visvairāk skatītie
Iekļautās atsauksmes
Apskatīt visus komentārus
Miķelis

Profesor, grāmata ir izcila! Paldies!

Inguna

Paldies,Uģim un rīkotāju komandai par lielisko pasākumu!

2
0
Lūdzu, komentējietx